Accessoires

Welke portemonnee past bij mij?

Van een pasjeshouder met muntvak tot een billfold portemonnee. Portemonnees zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Momenteel gebruiken steeds minder mensen gebruik van contant geld. Het is steeds vaker mogelijk om je telefoon te gebruiken om te betalen. Toch is de portemonnee nog lang niet weg! Veel mensen hebben nog steeds een portemonnee voor hun passen en bonnetjes. Er zijn dan ook veel verschillende maten en modellen. Ben je benieuwd welke soort portemonnee bij jou past? Lees dan verder! Ik zet in dit artikel de voordelen van de portemonnees op een rijtje! 

De originele portemonnee

Iedereen kent natuurlijk een originele portemonnee waar ruimte is voor contant geld, passen en bonnetjes. Met een portemonnee kun je altijd stijlvol betalen. Wanneer je bijvoorbeeld een leuke tas hebt, kun je vaak een bijpassende portemonnee kopen. Het is dan een leuke detail. Verder zorgt de portemonnee ervoor dat je nooit meer je geld kwijt bent. Al het geld zit verzamelt op een plek. Zo kun je makkelijk betalen. Verder kun je natuurlijk al je bonnen en passen bewaren in je portemonnee wat er voor zorgt dat je een duidelijk overzicht behoudt. 

De nieuwe portemonnee

Er is tegenwoordig ook een alternatief voor een portemonnee. Dit is een pasjeshouder. Met een pasjeshouder kun je simpel en eenvoudig al je pasjes bij elkaar houden. Zeker in deze tijd waarbij we steeds minder contant geld gebruiken, is een pasjeshouder perfect. Daarnaast zorgt een pasjeshouder er ook voor dat je altijd controle houdt over je pasjes. Een pasjeshouder kun je namelijk altijd in je voorzak bewaren. Door het dunne formaat van een pasjeshouder is het mogelijk om de pasjeshouder op veel plekken te bewaren. Wanneer je toch nog bonnen bewaard en wat meer ruimte nodig hebt, kun je ook kiezen voor een twin wallet. Dit biedt dezelfde voordelen als een pasjeshouder, maar heeft net iets meer ruimte!