Kleding

Keuzestress voor je kledingkast? Niet nodig 

Slimmeriken en georganiseerde mensen doen het ‘s avonds al: hun kleren voor de volgende dag klaarleggen. Het scheelt je ‘s morgens tijd en hoofdbrekens. Bovendien zijn de eerste ochtenduren niet altijd je beste uurtjes. Nog even op gang komen, je kent dat wel. De vraag; ”Wat moet ik aan vandaag?” wil een snel antwoord. Met enkele standaard “altijd-goed” kledingcombinaties ben je er vlug uit. Pas je deze trucs goed toe, dan kun je met weinig kleding veel mooie combinaties maken. Duurzaam en goedkoop. Let er wel even op of wat het weer gaat doen. Pas je outfit aan. Soms kunnen extra lange T-shirts een uitkomst zijn. Als je een dun bloesje aan wil als het koud is.

Jeans met een oversized overhemd is altijd goed 

Strakke jeans, wijde jeans, chique of afgeragd? Een spijkerbroek doet het altijd goed. Past in elk seizoen en  is een trouwe vriend waar je vrijwel alles mee kunt combineren. Wie heeft er geen in zijn garderobekast? Draag het met een ruime blouse of overhemd. In de broek gedragen geeft het een oversized nonchalant silhouet. Of toch liever over de jeans heen gedragen? Met opgerolde mouwen of de mouwen dicht geknoopt. Nooit fout. Een mooie ceintuur om het af te stijlen is perfect. Voor mensen met een lang lijf kan een andere maat nodig zijn dan die uit de standaard  maat tabellen. Voor hen is een overhemd extra lang een goede keuze. 

Een pak als het zakelijker moet

Met een colbert en een zelfde broek ga je wat zakelijker en netjes op pad. Een schoen of laars met een hak eronder en gedragen met een bloes. Daar kun je mee voor de dag komen. Maar deze combi kun je ook casual dragen. Met fijne platte sneakers eronder en eenvoudig wit t shirt eronder zie je er goed uit en ben je comfortabel gekleed. Slim combineren met een paar basics is goed voor je looks en je portemonnee.