Kleding

Wat ga jij van het merk YAYA shoppen? 

In 1992 is het merk YAYA opgericht als klein modemerk. Het merk staat voor stijlbewuste vrouwen en richten zich niet alleen op de Nederlandse markt. Er zijn wereldwijd meer dan 2700 verkooppunten met hun hoofdkantoor in Amsterdam. Er zijn onder andere verkooppunten in Duitsland, Frankrijk, Ierland en België. Als we het hebben over stijlbewuste kledingstukken dan denken we aan elegante kledingstukken die tijdloos zijn, natuurlijke tinten hebben, comfortabel zitten maar ook stijlvol. Het merk ontwerpt haar eigen kleding volledig met haar eigen stylisten en daarnaast controleren ze ook zelf dagelijks hun kwaliteit en duurzaamheid. 

Wat kan je allemaal bij het merk YAYA shoppen? 

Zoals gezegd gaat het merk YAYA voor tijdloze maar stijlbewuste kledingstukken die zeer kwalitatief zijn maar ook goed met elkaar te combineren. Dat betekent dus dat er niet één specifiek kledingstuk is dat je van dit merk aan kan schaffen. De collectie van dit merk is uitgebreid en je kan er terecht voor onder andere tops, boeken, jurken, blouses, blazers, rokken, shorts, vesten maar ook voor accessoires. Je kan jezelf dus van top tot teen stylen in het merk en dan hoef je jouw riem, schoenen, hoed of tas niet over te slaan. Die stijl je gewoon in het geheel mee en je kan eigenlijk nooit een flater slaan. 

Voor sommige merken zijn de maten beperkt en zeker als ze een ruime collectie hebben dan heb je vaak geen ruimte keuze. Bij het merk YAYA kan je jouw kleding vinden vanaf maat 36 tot en met maat 44. En op die manier hoef je ook niet naar een ander merk over te stappen als je een keer een beetje aankomt of wat afvalt, want je kan binnen het merk vrij veel kanten op. 

Combineer de items van de Home Collectie ontelbaar veel keren

Als je bij het merk YAYA gaat shoppen dan is het niet uitgesloten dat je maar met één item tevreden bent. Het grote voordeel van de Home Collectie van dit merk is dat je eindeloos veel kledingstukken kan combineren. Je bent niet beperkt aan bepaalde setjes die goed bij elkaar passen. Eigenlijk kan je vrijwel alle kledingstukken met elkaar combineren en vergeet dan natuurlijk niet ook de accessoires mee te combineren. Dit komt doordat de kleding allemaal stijlloos is, maar wel trendy. Maar ook de natuurlijke kleuren maken het dat je eigenlijk niet mis kan grijpen. Alle kleuren stralen rust en comfort uit. De hoofdkleuren komen elk seizoen opnieuw terug en daardoor kan je ook de verschillende collecties van verschillende jaren met elkaar combineren. 

Naast dat alles met elkaar te combineren valt van het merk YAYA, kan je ook je onbeperkt uit leven wat betreft de seizoenen. Zo kan je verschillende items uit verschillende seizoenen ook met elkaar combineren. Want dat warme vest heb je misschien het liefst in de winter aan, maar op die koude zomeravond kan je hem ook gebruiken. En je kan hem zo pakken zonder dat je je af hoeft te vragen of hij wel matcht met je top, blouse of broek.