Kapper

Mijn vriend naar een mannenkapper in Utrecht

Mijn vriend wilde na een lange tijd zijn haar weer laten knippen. Daarom gingen wij opzoek op het internet naar mannenkapper Utrecht. Zo kwamen heel veel website’s tegen van verschillende soorten ondernemers. Ook de website van Kapsalon Deal. Op deze website lazen wij dat deze ondernemer heel wat jaren ervaring heeft en de prijzen voor het knippen laag is. Hierdoor besloten wij dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming om het haar van mijn vriend te laten knippen.

Een zeer goede kapsalon voor een lage prijs

Deze mannenkapper in Utrecht is echt zeer goed en de prijs is echt laag. Zo werd mijn vriend bij binnenkomst vriendelijk geholpen door een medewerker van dit bedrijf. Mijn vriend werd netjes naar de stoel gebracht en deze medewerker vroeg wat de wensen waren voor mijn vriend. Nou had mijn vriend eigenlijk niet echt een idee wat die wilde en besloot dan ook om de kapper zijn gang te laten gaan. Nu heeft mijn vriend een mooie vlotte kapsel en helemaal van deze tijd. Daarom kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog. Kijk voor meer informatie op de website van deze onderneming.