Mode

Geweldige kapper in Vlaardingen centrum

Minstens één keer per maand ga ik naar de kapper Vlaardingen centrum. Hier maken zij van mijn haren weer een prachtig kapsel. Heel af en toe laat ik mijn haren verven en laat ik de keuze van de kleur aan de hairstylist over. Wil jij ook een trendy look hebben en wil je hier niet veel geld voor uitgeven, maak dan een afspraak bij ’t Haarlokkertje. De allereerste keer toen ik hier een afspraak had gemaakt was ik best wel zenuwachtig. Dit komt omdat ik mij nooit op een vreemde en onbekende plek op mijn gemak voel. Maar vanaf het moment dat ik een stap in de salon zette was ik al gerust.  

Een super model

Door middel van bijscholingscursussen blijven de medewerkers hier bij de kapper in Vlaardingen centrum van de laatste trends op de hoogte. Je kan er dan ook vanuit gaan dat je een modern kapsel krijgt en niet een ouderwets geknipte coupe.

Vaak heb je ’s morgens als je in de spiegel kijkt het gevoel dat je een bad hair day hebt en het liefste wil je dan meteen hier iets aan doen. Vaak moet je een paar dagen van tevoren een afspraak maken bij een salon, maar bij ’t Haarlokkertje kan je zonder afspraak langs komen.