Mode

Clip-in hairextensions van OxY

Wil je genieten van vol haar en een complete look, maar wil je originele haar niet meewerken? Kies dan voor de clip-in hairextensions van OxY! Dit is de oplossing voor futloos of droog haar, dat zelfs na een half uur kammen nog niet zo zit als je graag wilt. Voor elke haarkleur en elk haartype is er een hairextension op maat, waarmee je weer een haardos krijgt waar je trots op kunt zijn.

Vol haar en een feilloze look
Vaak zijn vrouwen een beetje huiverig om extensions te nemen, omdat het bijvoorbeeld teveel opvalt of het resultaat niet mooi genoeg is. Met de clip-in hairextensions van OxY hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. De extensions zijn gemaakt met een siliconen toepassing, waardoor ze de hele dag blijven hangen en je er zelf ook nog eens niks van merkt. Hierdoor kun je weer genieten van vol haar en dat ook nog eens in een handomdraai.

Bij OxY kun je kiezen uit een ruim assortiment hairextensions. Zo bestaan er 11 verschillende kleuren, variërend van heel donker tot heel licht. Ook zijn verschillende lengtes en verschillende gewichten aanwezig, zodat je zelf kunt de invloed van de extensions kan bepalen. Je kan een extension bijvoorbeeld dragen op elke doordeweekse dag, maar ook alleen naar speciale gelegenheden.

Waarom een hairextension?
Hairextensions zijn helemaal hip, zeker de clip-in extensions. Ze blijven op een prachtige manier in je haar hangen en vallen alleen positief op. De volle haardos van vroeger of één die je misschien altijd al hebt willen hebben is zo dichterbij dan ooit. Ook het in- en uitdoen van de hairextensions van OxY is niet lastig, je kunt met een beetje ervaring zelfs binnen vijf minuten de extensions bevestigen. Dit scheelt ’s ochtends een hoop extra tijd voor het kammen en geeft daarbij een positieve impuls aan je haar.

Ben je niet zeker over het type hairextension? Geen probleem, want de ervaren medewerkers van OxY staan voor je klaar. Zo is er de gratis kleuren match service, waarbij je met een simpele foto van je originele haar, door OxY een passende hairextension krijgt. Ook kun je zelf verschillende producten vergelijken en zo leuke kleurcombinaties kiezen. Vergeet niet, je kunt met hairextensions ook gewoon een andere haarkleur kiezen, zodat je de ene dag kunt matchen en de andere dag je eigen haar laat zien. Wil je snel kiezen, bekijk de website