Kapper

Een goede kapsalon in Utrecht

Wanneer je het over leuke mode trends hebt, dan moet je eens naar kapsalon Utrecht gaan. Hier kunnen zij van de meest uiteenlopende modellen een prachtig kapsel maken. Uit eigen ervaring kan ik je dit vertellen omdat ik al jaren met dezelfde haardracht rond liep. De allereerste keer dat ik hier een afspraak had gemaakt viel het mij op dat de kapper echt tijd voor mij nam. Deze zaak geeft je het gevoel alsof je een huiskamer binnen loopt. Als jij zelf hier naar binnen gaat begrijp je meteen wat ik bedoel. Planten, kunst en muziek laten je meteen thuis voelen. 

Wat een geweldig resultaat

Met knikkende knieën liep ik gistermiddag deze kapsalon in Utrecht binnen. Vriendelijk werd ik welkom geheten bij binnenkomst. Onder het genot van een kopje koffie vertelde ik wat de bedoeling was met mijn haren. Tijdens mijn behandeling werd er muziek van mijzelf gedraaid. Het is hier namelijk ook mogelijk om je eigen muziek mee te nemen en te draaien terwijl jij je behandeling ondergaat. Op deze manier voelde ik mij nog meer thuis dan ik al was.

Heb je ook interesse gekregen naar deze huiselijk kapper, maak dan een afspraak en wie weet kijk jij eerdaags ook in de spiegel van deze salon.