Kleding

Mooie damesmode in Haarlem te koop

Ben je op zoek naar mooie damesmode Haarlem, dan ben je bij VJ Style aan het juiste adres. En mocht je niet in de buurt van deze winkel wonen, dan bestaat de mogelijk om online je kleding te kopen. Wanneer ik in de buurt ben van deze zaak, dan loop ik vaak even naar binnen. Niet omdat ik dan naar iets op zoek ben, maar ik vind het gewoon even leuk om hier lekker rond te snuffelen. Zo heb ik hier laatst leuke schoenen gekocht, mooie witte sneakers. Deze kon ik echt niet laten staan en voor €25,- helemaal niet.  

Een leuke outfit gekocht

Tijdens een dagje shoppen ben ik bij de damesmode in Haarlem terecht gekomen. Samen met een vriendin van mij hebben wij lekker tussen de verschillende kleding gekeken of er iets voor ons tussen hing. Nou geloof mij, er hing veel te veel voor mij tussen. Heel veel leuke jurken en shirts, maar ook een mooie broek heb ertussen gevonden. Nadat ik alles eerst had aangepast of het mij wel stond kon ik geen keuze maken. Alles stond mij perfect en zat geweldig, daarom heb ik alles maar gekocht. Nog een paar leuke schoenen erbij en ik ben klaar voor de zomer.