Geen categorie

Keycords bedrukken bij Keycord-lanyard.nl

Om de gasten bij je bedrijf iets leuks mee te geven laat je gepersonaliseerde keycords bedrukken bij Keycord-lanyard. Dat bedrijf is gespecialiseerd in keycords voor bedrijven. In de webshop is een zeer groot aantal voorbedrukte soorten keycords te vinden. Daar zitten ook keycords tussen met extra toevoegingen, zoals badgehouders of een USB oplaadkabel. Als je een persoonlijke touch wilt toevoegen laat je de keycords bedrukken. Bij keycord-lanyard kan dat heel snel worden gedaan, omdat het bedrijf een eigen drukkerij heeft. Keycords bedrukken kan op vrijwel alle materialen waar keycords van worden gemaakt.

Advies over keycords bedrukken

Het is nog niet zo eenvoudig om een keycord op een goede manier te bedrukken. Een keycord is meestal te klein om je bedrijfslogo er op afstand duidelijk leesbaar op te drukken. Het belangrijkste is dat je daarom kiest voor een opvallende kleurencombinatie. Daaruit moet duidelijk blijken dat de keycord van jouw bedrijf afkomstig is. Uiteraard is het wel handig als je bedrijfsnaam ergens op het keycord terug te vinden. Keycord-lanyard heeft veel ervaring in het keycords bedrukken. Het bedrijf wil je graag adviseren om een mooi opvallend ontwerp voor het keycords bedrukken te maken.

Andere producten met eigen opdruk

Keycords bedrukken is niet het enige maatwerk dat door Keycord-lanyard wordt geleverd. Het bedrijf heeft nog veel meer promotionele artikelen in het assortiment, zoals armbandjes, brillendragers, badges en mondkapjes. Als je mondkapjes bestelt worden die alleen geleverd met een door bijgeleverde opdruk voor je bedrijf. Je moet dan dus een ontwerp inleveren en dan worden de mondkapjes voor jouw bedrijf op maat gemaakt. Mondkapjes zijn alleen verkrijgbaar in de niet medische variant. Je mag ze dus niet gebruiken in verpleeghuizen of ziekenhuizen. Maar daar gaat het ook niet om. Met voorbedrukte mondkapjes wil je je bedrijf in de spotlight zetten.