ModeShoppingtassen

Tips voor een complete outfit met accessoires

Er wordt wel eens gezegd dat accessoires een outfit kunnen maken of breken, wat zeker ook ergens logisch is. Met prachtige accessoires zoals riemen, tassen of armbanden, kun je net even een stukje extra toevoegen, of misschien een juist een modefout begaan. Wilt je weten welk accessoire het beste bij je kleding past? Lees dan snel verder zodat ik je er meer over kan vertellen.

Wissel af met je accessoires

Accessoires kun je subtiel en onopvallend dragen, maar je er natuurlijk ook de show mee stelen. Wanneer je ervoor kiest om grote of zeer opvallende accessoires te dragen (zoals een mooie riem voor dames), dan hebben we het over zogenaamde “statement accessoires”, je zorgt er namelijk voor dat je gezien wordt en er dus een statement mee maakt. Als je ervoor kiest om zulke accessoires te dragen, wees dan voorzichtig, want dit soort accessoires is meestal meer geschikt voor eenvoudige of rustige kledingoutfits. Als je dus van plan bent uitbundigere kleding te dragen, zoals verschillende prints of kleuren door elkaar heen, dan wil je misschien toch liever iets kiezen dat minder opvalt.

Ga voor wat subtielere accessoires

Zoals eerder vermeld kunnen accessoires ook op een subtiele, onopvallende manier gedragen worden. Als je kleding bijvoorbeeld al een uitgesproken look heeft, wil je liever niet dat de accessoires die je draagt ​​erg veel opvallen. Het is dan ook meestal verstandig om bijvoorbeeld een ​​kleine sleuteletui te kiezen in plaats van een grotere damestas. Hetzelfde geldt ook voor sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen. Zorg ervoor dat je kleding in evenwicht is en onthoud dat het een beter geheel vormt als de accessoires passen bij de kleding die je draagt.

Ben je op zoek naar leuke accessoires, neem dan eens een kijkje op lederwarenwebshop.nl