tassen

De leukste tassen voor de zomer

De zomer staat weer voor de deur en dit betekent dat we onze jurkjes, rokjes, shorts en sandalen weer uit de kast kunnen halen! Een leuke tas kan natuurlijk niet ontbreken bij je zomerse outfit! Lees dan snel verder voor de leukste tassen tips!

Rieten tas

De rieten tas is echt zomers. Het geeft echt een strand- en vakantiegevoel en deze zomer zijn rieten tassen in verschillende formaten en stijlen verkrijgbaar. Als je naar het strand gaat, kun je uiteraard voor de klassieke rieten strandtas gaan. Heb je een picknick? Kies dan een rieten mandje. Maar als je ‘s avonds op stap gaat of een dagje gaat winkelen, zijn er ook kleine rieten tasjes verkrijgbaar. Momenteel zijn ronde tasjes helemaal in, dus kies vooral voor een cirkelvormige rieten tasje! 

Transparant

Voor degene die echt durft, is de doorzichtige tas echt een eye catcher. Als je normaal veel spulletjes in je tas hebt en je wil graag een wat meer opgeruimde tas hebben, dan is deze trend echt iets voor jou! Met een doorzichtige tas wordt je namelijk vaker gedwongen om je tas uit te ruimen, want waarschijnlijk wil je niet dat andere mensen zien hoeveel rommel je bij je draagt. Ook als je moet vliegen deze zomer, is een doorzichtige tas superhandig want zo kan de beveiliging direct zien wat je allemaal bij je hebt! 

Mocht je nog meer inspiratie willen om een leuke tas te scoren. Wij vinden bepaalde merken altijd een goede keuze! Denk bijvoorbeeld aan een tassen van Kipling of Patrizia Pepe tassen!