Geen categorie

Schooltas heren kopen

Achter je computer

Een schooltas heren kopen is niet voor iedereen een leuke klus om te doen. Veel jongens en mannen zijn nu eenmaal geen fan van winkelen en daar hoort het kopen van een tas dus ook gewoon bij.

Zoek een passende schooltas

Als je dagelijks naar school gaat heb je echter wel een goede tas nodig. Om het jezelf wat makkelijker te maken kun je deze gewoon online bestellen vanuit je luie stoel. Bij Little Green Bag hebben ze een groot aanbod aan schooltassen die voor verschillende schooltypes geschikt zijn. Kijk altijd goed waar je de tas voor wilt gebruiken en wat erin gaat. Als je iedere dag veel mee dient te nemen zoals boeken, een agenda, een laptop enzovoort dan is een grotere tas zeker aan te raden. Houd er wel rekening mee dat de tas stevig genoeg is om alles in te doen en dat deze niet te zwaar wordt voor je om te dragen. Dan kun je namelijk beter kiezen voor twee tassen waarover je het gewicht verdeelt.

Tas snel in huis

Heb je een goede en geschikte tas gevonden? Dan kun je deze snel bestellen en al de volgende dag in huis hebben. Je kunt zelf het bezorgmoment bepalen zodat je er niet speciaal voor thuis hoeft te blijven. Bestellingen boven €20,- worden verzonden zonder extra verzendkosten.

Retourneren mogelijk indien de tas niet is wat je ervan verwacht

Betalen is altijd veilig en als je liever eerst de tas in huis wilt hebben om te bekijken hoe deze eruit ziet is achteraf betalen ook mogelijk. Retourneren indien de tas je niet bevalt kan ook en is gratis. Zo loop je nooit het risico dat je met een tas komt te zitten waar je niets aan hebt en die je niet gebruikt.