Mode

Maak je klaar voor de zomer met deze drie prints bij Ibizamode

Je ziet het al een tijdje in het straatbeeld: mode met prints van wilde dieren, zoals slangenprint, luipaardprint en tijgerprint. Deze trend zet deze zomer gewoon door, want ook in het komende zomerseizoen zie je de printjes veel in de zomercollecties van de bohemian merken bij Ibizamode. Draag deze prints casual bij een jeans of draag een leopard jurk als je een avond gaat stappen. Met deze wilde prints kun je alle kanten op. Heb je interesse om dierenprints te dragen? Kijk dan eens in de collectie van Miss Komo’Do, Agua Bendita, Luli Fama of Po Firenze. Hier vind je veel prints die jouw look wild maken.

Bloemenprints

Bloemenprints vind je deze zomer op elk kledingstuk: van jurk tot broek en top. Ook accessoires lenen zich uitstekend voor bloemenprints, dus ook tassen en schoenen van ibizamode.nl zijn een gewild onderwerp voor deze weeldigere prints. Hoewel bloemenprints een wat braaf imago hebben kun je ze ook stoer dragen door de print te combineren met leren of suéde items. Dit zorgt voor een verrassende look. Maak je dag op het strand nog zonniger met badpakken en bikini’s met bloemenprints. Wil jij je zomer en garderobe opvrolijken met deze natuurlijke dessins? Neem dan een kijkje in de collecties van Jaase, Aqua Bendita, Circle of Trust, Meisïe, Pho Firenze, Miss Komo’Do en Ibban voor de mooiste items.

Bohemian prints

Draag verrassende styles deze zomer door etnische en bohemian prints aan je zomergarderobe toe te voegen. Deze prints zijn gebaseerd op oude technieken over de hele wereld. Dit geeft de prints geschiedenis. Veel van deze prints hebben een eeuwenoud verhaal. Dat maakt jouw look bijzonder. Als je echt wilt opvallen kun je meerdere prints bij elkaar dragen. Je outfit blijft wat rustiger zolang je het bij één bohemian print houdt. Kan jouw kledingkast wel een reis rond de wereld gebruiken? Voeg dan zeker een boho print toe en kijk in de collecties van Luli Fama, Miss Komo’Do, Jaase, Pho Firenze, Meisïe, Miss June en Savage Culture bij Ibizamode.