Geen categoriemotor

Op de motor naar school

Gister ging ik voor het eerst op de motor naar school. Ik studeer in Eindhoven maar ik woon Utrecht. Er is jammer genoeg altijd gedoe met de treinen. Ook gister was het weer zo ver, ik keek op de 9292.ov app en zag dat er een wisselstoring was. Er was wel een uur vertraging! Als ik daar op zou moeten wachten kwam ik nooit op tijd in de klas. Dan maar op de motor. Ik doe dat eigenlijk nooit omdat ik dan eerst helemaal mijn motorkleding aan moet doen en als ik op school aankom moet het ook weer uit.  Ik vind dat zo een gedoe. Ik heb trouwens wel een super mooie outfit die ik bij een motorkledingoutlet heb gekocht! Ik steel dus gelukkig wel de show.

12

Van Utrecht naar Eindhoven op de motor

Ik stapte op mijn motor en reed via de A2 in één keer door naar Eindhoven. Binnen 5 kwartier stond ik op de stoep van mijn school. Ik was een beetje te laat dus ik haastte me naar binnen. Ik was alleen helemaal vergeten dat ik mijn motorkleding nog aan had. Stom! Maar wat bleek nou, opeens vonden alle meisjes in mijn klas mij wel aantrekkelijk. Toen de les was afgelopen, en ik mijn motorpak gelukkig had kunnen uittrekken, kwamen ze om de beurt naar me toe. De één wilde een rondje achterop de motor en de ander wilde met me op date. Ik wist niet wat me overkwam. Vonden ze me nou opeens wel leuk omdat ik een motor heb?

Date door een motor

Een ander meisje uit mijn klas, op wie ik wel een oogje heb, gaf me juist helemaal geen aandacht. Toch voelde ik me helemaal de man. Ik reed wel vijf rondjes over het schoolplein met elke keer een  ander meisje achterop. Eigenlijk deed ik dat alleen maar om indruk op dat meisje te maken, die mij geen aandacht gaf. Maar na het vijfde rondje keek ik achterom en zag ik dat ze weg was. Balend trok ik mijn motorkleding weer aan en reed richting huis. Net toen ik gas wilde geven zag ik opeens dat meisje staan, haar ketting lag van haar fiets. Toen ik op haar afreed draaide ze eerst haar gezicht weg, maar ik zag dat ze toch graag geholpen wilde worden. Als een echte man heb ik haar ketting erop gelegd en toen zag ze dat ik eigenlijk helemaal niet zo stoer was. Eind goed, al goed want sinds een paar weken mag ik haar mijn vriendin noemen. Waar een wisselstoring al wel niet goed voor is zeg..