Geen categorie

Moodstreet: Kinderkleding voor stoere meiden 

Het liefst wil je dat je dochter altijd klein blijft zodat je haar die snoezige baby kleding kan aantrekken. Maar, er zal gegarandeerd een periode aanbreken waarin je dochter opgroeit en nieuwe stijlen wil gaan uitproberen. Dan is het weg met de bloemetjes jurkjes, en hallo tegen de stoere spijkerbroeken! Moodstreet maakt kleding voor de stoere meiden. Denk aan spijkerjasjes, ‘sporty’ trainingsbroeken en zwarte basic jurkjes. 

Moodstreet is duurzaam en betaalbaar

Steeds meer kinderkleding wordt ergens aan de andere kant van de wereld geproduceerd, in een land waar de maker geen eerlijke prijs krijgt voor zijn product. Zulke kleding, die je vaak in grote ketens vindt, koop je niet met een gerust hart. Moodstreet is een duurzaam merk. Je betaalt iets meer dan in een van de super goedkope ketens, maar dan heb je een eerlijk product voor een nog steeds betaalbare prijs. Want, dit merk wil laagdrempelige kleding aanbieden van een uitstekende kwaliteit. Zo gaat de kleding die je koopt lang mee, en heeft een zusje of vriendinnetje er ook nog plezier van.

De kleding voor meisjes is er voor elke gelegenheid 

Omdat Moodstreet veel basic kleding in allerlei kleuren heeft, is deze kleding er voor iedere gelegenheid. Of je dochter nu op chique moet voor een bruiloft of verjaardag of een casual middagje met vriendinnen heeft. Moodstreet heeft kleding voor iedere gelegenheid. Is het lastig je dochter in een nette jurk te hijsen? Dit merk heeft leuke hippe jurkjes voor kinderen van iedere leeftijd, die een stoere uitstraling willen hebben. Is je dochter een echte sporter? Moodstreet heeft een groot aanbod aan trainingsbroeken, hoodies en andere ‘comfy wear’. Ook heeft dit kledingmerk allerlei basics die je dochter elke dag aankan naar school. Het handige aan het hebben van veel basics, is dat je veel outfits kan samenstellen zonder dat kleuren of patronen vloeken. Zo kan je dochter ‘s ochtends lekker lang in bed blijven en hoeft ze niet uren voor de spiegel te staan om kleding te passen.

Het merk voor alle leeftijden

Kinderkleding van Moodstreet is er voor kinderen van alle leeftijden, en is er in veel verschillende maten. De allerkleinsten kunnen er hip uitzien op hun eerste dag naar de basisschool. Maar, de meeste Moodstreet fans zijn de iets oudere meiden die in groep acht of in de eerste klas van de middelbare school zitten. De kleding van dit merk past perfect bij stoere meiden op de middelbare school.

Kleding online kopen of in de winkel?

Je kunt kleding van Moodstreet in de winkel kopen of online. Over het algemeen heb je online een veel groter aanbod kleding dan online. Er zitten ook nog veel andere voordelen aan het online kopen van dit merk kleding op Dekinderkledingwinkel.nl. Zo hoef je bijvoorbeeld niet door de regen om winkels af te struinen. Deze kleding is ook perfect om aan je dochter te geven als sinterklaas- of kerstcadeau. Zo kun je veel verschillende accessoires cadeau doen. Denk aan een panterprint haarband of aan een leuke wollige sjaal voor in de winter. Vindt je dochter het toch niet leuk? Dan kun je het gemakkelijk weer terug sturen.