vakantie

Het ontdekken van een Italiaanse regio doe je door het boeken van campings in Le Marche

Genieten van een prachtige Italiaanse regio die nog niet zo heel bekend is, doe je via het boeken van campings Le Marche. Le Marche, ook wel bekend als De Marken, is een plek die nog niet heel erg veel mensen kennen. Dat betekent dus ook dat je kunt genieten van een heerlijke rustige vakantie, zonder dat je het geschreeuw van kleine kinderen in de ochtend hoort. Je vind in Le Marche een rustig en authentiek stuk van Italië, die de meeste mensen nog nooit hebben gezien. Het boeken van een vakantie naar Le Marche is dus zeker de moeite waard. 

Campings Le Marche

Openluchttheater en de operastad Macerata

Macerata staat ook wel bekend als de tweede operastad van Italië. De eerste is natuurlijk Verona. Wanneer jij je bevindt in Macerata moet je absoluut eens langsgaan bij een operavoorstelling. In de maanden juli en augustus zijn er ook nog eens voorstellingen in het openluchttheater Sferisterio die je kunt gaan bezoeken wanneer je niet weet wat je moet doen. Als jij van opera houdt, dan wil je natuurlijk meteen kijken naar campings Le Marche zodat je een operavoorstelling kan bijwonen in de tweede operastad van Italië. Macerata staat nu ook bekend als een echte studentenstad, waar een van de oudste universiteiten van Italië zich bevindt. 

Ga op fietsvakantie in Le Marche 

Le Marche bestaat uit veel bergen, maar ook uit veel vlakke stukken. Dit maakt het de perfecte plek om op fietsvakantie te gaan. Er zijn namelijk hoofdwegen die jij kunt volgen. Het is ook mogelijk om van die hoofdwegen af te wijken en over de witte grindwegen te fietsen. Je hoeft niet bang te zijn dat je de weg kwijt raakt wanneer je de weg niet meer terugvindt, want er is namelijk fietsnavigatie die jou de weg terug helpt te vinden.

Ben jij iemand die graag nieuwe dingen mag ontdekken, dan is Le Marche de plek voor jou. Vindt gemakkelijk leuke campings via 27vakantiedagen.nl.