Geen categorie

Dierenpakken

Toevallig een feest op dierendag of ben jij het hele jaar door een grote dierenvriend? Kies dan één van de vele dierenpakken om een geweldige entree te maken op jouw volgende verkleedfeestje. Iedereen houdt stiekem wel een beetje van dieren en daarom zal jij deze avond bij iedereen jaloezie opwekken door jouw outfit. De enige vraag die jij nog moet beantwoorden is welk dier gaat het worden?

Welk dier ben jij?

Ben jij grote fan van huisdieren of ga jij liever op safari? Alle soorten dieren zijn mogelijk door het onbeperkte aanbod van dierenpakken. Zo kan je gaan als lief varkentje, domme ezel of sexy kat, maar ook als ruige leeuw, stoere tijger of gevaarlijke krokodil. Je kunt zelfs je keuze laten afhangen van de periode in het jaar. Ga bijvoorbeeld als eland tijdens kerst of als draak tijdens Halloween.

Een outfit of een onesie?

Naast de grote hoeveelheid aan verschillende dieren, kan jij ook nog kiezen tussen een outfit met attributen of een onesie. Het voordeel van onesie is dat jij met een pak helemaal klaar bent. Ook zijn de onesies lekker zacht en warm. Met de outfits met attributen kan jij het zo gek mogelijk maken als je zelf wil. Zo kan je voor vleugels en snavels gaan of het juist heel simpel houden. Net wat jij wil.

Met de hele groep als dier

Het is natuurlijk super gaaf om als dier naar een verkleedfeest te gaan, maar het is nog veel leuker om met een grote groep allemaal als dieren te gaan. Zo kunnen jullie allemaal als hetzelfde dier, bijvoorbeeld als verschillende honden of katten, of juist als verschillende dieren. Zo vorm je met z’n allen een echte dierenbende bestaande uit koeien, giraffen en gorilla’s. Op deze manier zullen jullie door geen enkele feestganger vergeten worden.