Sieraden

Trouwen met de mooiste sierraden

Van jongs af aan dromen dames er al van om te gaan trouwen. Ze wanen zich dan ook op jonge leeftijd al helemaal in de grote dag. Terwijl mannen hier vaak helemaal niet aan denken en zich hier helemaal niet druk over maken. Dat verschil moet er ook wezen. Bij sommige zal de bruiloft er helemaal niet van komen omdat ze dat helemaal niet belangrijk vinden. Maar bij andere zal die dag wel komen en dan zullen zij daar veel moeite, tijd en geld in moeten stoppen. Maar dit zal het zeker de moeite waard zijn, het moet ten slotte de mooiste dag van je leven worden. Tijdens het regelen van de grote dag zijn er veel dingen die je niet mag vergeten en waar je rekening mee moet houden. In dit artikel gaan we je wat handige tips geven in het maken van de juiste bruidssieraden keuze. 

Het uitzoeken van de trouwringen 

Bij het uitzoeken van je trouwringen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. 

  • Het budget. Dit is belangrijk om van tevoren al even met elkaar te bespreken zodat je niet bij de juwelier in een ongemakkelijke situatie terecht komt. 
  • Maak een keuze waar je je trouwringen wilt gaan kopen je kunt naar een juwelier, een edelsmid of een trouwringenspecialist.  
  • Maak voordat je naar de winkel gaat om ze te kopen al een selectie voor wat je wilt gaan kopen dit maakt je definitieve keuze maken een stuk makkelijker. 
  • Wil je je trouwring naast je verlovingsring dragen? Dan is het belangrijk om te kijken of ze ook naast elkaar passen. 
  • Kies het materiaal. Jij zal misschien witgoud mooi vinden en je partner zal misschien meer houden van geelgoud. Dat maakt principe niet uit zolang je ze allebei maar mooi vindt, en je kunt ze altijd laten matchen door bijvoorbeeld een gravering in de ring. 
  • Ben je opzoek geweest naar de ringen maar kan je net vinden waar jullie naar opzoek zijn? Geen paniek je kunt altijd nog zelf je ringen laten ontwerpen. 
  • Wees altijd eerlijk naar de juwelier over je mening jij moet de ring uiteindelijk gaan dragen. 
  • Denk eerst nog na over de keuze die je gemaakt hebt, je moet er wel 100 % achterstaan aangezien je je hele leven de ring moet gaan dragen. 

Bruidssieraden uitzoeken 

Nadat je de keuze voor een mooie trouwring hebt gemaakt is het wel zo mooi om nog wat andere sierraden te kopen. Kijk eerst goud naar je trouwjurk als je een drukke jurk hebt zou je voor wat rustige sierraden kunnen gaan denk bijvoorbeeld aan een parelketting. Maar als je een wat rustigere jurk hebt zonder al te veel kant en pailletten, kun je voor wat drukkere sierraden gaan met bijvoorbeeld mooie diamanten. Ook zijn er mooie bruidssieraden sets te koop. In zo’n set zit een ketting, oorbellen en een armbandje. Zo ben je door het kopen van één set in één keer klaar.