Geen categorieKleding

Online shoppen zonder schuldgevoel

De voordelen van online shoppen zijn niet op één hand te tellen. Je kan dit doen wanneer je wilt zolang je internet hebt, een betaalmethode en een computer of tablet om de website te bereiken. Ook zal je geen rijen bij de kassa ervaren, je zal niet door slechte weersomstandigheden moeten gaan en openingstijden zijn niet van toepassing. Er zijn echter ook nadelen te noemen. Je kan bijvoorbeeld niet eerst iets aan proberen voordat je het koopt. En veel mensen zijn bezorgd om de fysieke winkels en de omzet die zij missen als je online iets bestelt. To-be-dressed heeft hier een slimme oplossing voor gevonden.

 

Het concept van to-be-dressedjeans

To-be-dressed is een kleding en schoenen outlet, net als bijvoorbeeld Bataviastad. Het verschil is dat je alleen online artikelen kan bekijken en bestellen. Toch hebben ze bij to-be-dressed de passie voor het winkelen niet verloren. Ze verkopen namelijk alleen artikelen die in de aanbieding liggen in een daadwerkelijke winkelstraat in Nederland. Door connecties te leggen met meer dan 250 winkels kunnen ze merkartikelen aanbieden van meer dan 1700 producenten. Deze hebben stuk voor stuk een hoge kwaliteit, en zijn allemaal in de aanbieding. Soms kan je er met 80 procent korting iets vinden. En het geld dat je uitgeeft gaat naar de winkel zodat je hun niet voorbijloopt door online iets te kopen.

 

Het assortiment van to-be-dressed

Bij to-be-dressed kan je terecht voor kleding, sportkleding, tassen, accessoires en schoenen. Dit heb je voor dames, heren, kinderen en baby’s. Voor ieder gezinslid is er dus een outfit te vinden. Je kan er artikelen kopen van Diesel, Ugg Australia, Vai Vai, Cast Iron, Blackstone en Converse. De kleding die je bestelt heb je snel in huis. Al kan het zijn dat het met aparte afleveringen komt omdat je spullen hebt besteld uit verschillende winkels. Winkelen vanuit je luie stoel, zonder schuldgevoel, kan bij to-be-dressed.