Geen categorieNieuwe jas

Leuke leren jassen heren gevonden

logo-slideMijn lieve vriend is niet iemand die zelf naar de winkel gaat om een nieuwe jas te kopen. Hierin wilde ik hem maar al te graag helpen om een leuke jas te vinden voor hem. Ikzelf ben niet iemand die hiervoor de stad ingaat…. Ik zoek het eerst via het internet. Mijn zoektocht op het internet leidde mij dan ook deze keer naar de website van leathershopdoci.nl waar ik de leukste leren jassen heren gevonden heb voor mijn vriend. Hiermee wist ik meteen dat ik daar slagen kon voor hem aangezien de kosten bij hun lager zijn als dat ik elders gevonden heb.heren-leren-jassen-300x243

Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun te bestellen. Puur vanwege het feit dat de leren jassen heren die in het assortiment zitten bij hun een stuk leuker zijn als dat ik ergens anders gevonden heb. Mijn vriend houdt niet van drukke jassen, sterker nog hoe saaier hoe beter! Op de website van hun hadden ze alleen maar leuke jassen waaruit ikzelf dan gekozen heb voor mijn vriend. Het bestellen van een van deze jassen is dan nog leuk om te doen ook. Heb wel eerst moeten twijfelen welke jas ik voor mijn vriend zou bestellen aangezien de keuze uit jassen groot genoeg is bij hun. Al met al is het bestellen van een jas erg gemakkelijk bij hun, ik had namelijk na enkele minuten al een jas besteld en afgerekend!heren-jassen-met-bontkraag-300x243