Geen categorieKleding

Leren jassen heren zijn weer helemaal in

Leren jassen heren zijn een tijdje uit de mode geweest maar het komt weer helemaal in de mode. De stijl van vroeger komt weer helemaal terug en met de stoere designs ben je weer helemaal het mannetje. Ik heb zo’n jas voor mijn vriend gekocht want hij heeft ook een motor, en wat past er nou beter bij een motor dan een leren jas? Juist, helemaal niets. Een jas en een motor horen eigenlijk bij elkaar vind ik. Hij wou eigenlijk altijd al zo’n jas maar hij vond dat ze normaal erg duur waren, ik heb dus zitten zoeken en kwam een top kwaliteit jas tegen voor een super prijs!

jas heren

Gekocht

Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik uit bij een webshop met jassen van het merk Versano. Dat is een jas van super kwaliteit en het is een Italiaans merk. Toen ik de prijs zag vond ik het te mooi om waar te zijn en ik heb gebeld voor advies, ik was daardoor er zeker van dat ik de jas gerust kon gaan bestellen via hun webshop. Ik heb de jas besteld en de levertijd zou 1 tot 3 werkdagen bedragen maar de jas was al binnen de dag na de bestelling. Mijn vriend snapte niet hoe het kon dat er een jas werd bezorgt, maar dat had ik dus voor hem gedaan. Hij was helemaal blij met zijn jas en hij ging als eerst met zijn motor een rondje rijden met zijn nieuwe jas aan. De service, het product en de levering vond ik heel erg goed. Een top jas voor een top prijs!

heren jassie