Shopping

De games die verkrijgbaar zijn als game keys

Een game key is een code waarmee je een videogame direct naar je apparaat kunt downloaden zonder dat je daar een disc of game cartridge voor nodig hebt. Waar vroeger alle spellen uitkwamen op een disc of cartridge zijn er nu steeds meer games alleen digitaal beschikbaar. Hieronder lees je meer over de games van verschillende platformen die te koop zijn als game key via GameKeyDiscounter.

Game keys voor PlayStation

Verschillende spellen zijn beschikbaar als game key voor PlayStation. Daarnaast kun je ook giftcards kopen met een tegoed erop waarmee je via PlayStation games kunt kopen. Ook zijn abonnementen op PlayStation Plus verkrijgbaar als game key.

Game Keys voor Xbox

Voor de Xbox zijn er zowel Xbox One als Xbox 360 games verkrijgbaar als game key. Zo kun je ook voor je oudere 360 systeem games downloaden.  Daarnaast zijn er ook Xbox Live giftscards en abonnementen te koop als code.

Game keys voor PC

Voor de PC is verreweg de meeste sofware beschikbaar. Er zijn games te koop voor verschillende platforms zoals Origin en Steam. Zo zijn bijvoorbeeld De Sims 3 en De Sims 4 met alle uitbreidingen zeer voordelig te koop als game key. Niet alleen spellen zijn te koop als code. Je kunt ook Microsoft Office of zelfs het hele besturingssysteem als game key aanschaffen. Dat scheelt je weer een reisje naar de winkel.