Sieraden

Assieraden bij UitvaartUniq.nl; Bijzonder & Persoonlijk

Voor een persoonlijke & dierbare herinnering aan een overleden dierbare wordt er steeds vaker gekozen voor een persoonlijk assieraad. En dit geldt ook zeker bij het overlijden van een dierbaar huisdier. Vandaar dan ook dat UitvaartUniq.nl een prachtige collectie met specifieke dierenassieraden samengesteld heeft.

Uitvaart

UitvaartUniq.nl biedt een met zorg samengesteld assortiment dierenassieraden, waarbij speciaal voor honden en katten unieke & duidelijk herkenbare dierenassieraden verkrijgbaar zijn. Natuurlijk is een assieraad erg persoonlijk en intiem. Een passend sieraad is hierbij van groot belang. U kunt natuurlijk kiezen uit ons volledige assortiment assieraden, maar vaak wordt ook gekozen voor een assieraad dat direct de link legt met uw huisdier. Hierbij zijn de pootafdruk sieraden erg populair, zeker die in combinatie met een hartvormige ashanger, voor een liefdevolle herinnering aan uw dierbare huisdier. Maar ook een mooie ashanger in de vorm van bijvoorbeeld een botje zijn, zowel in RVS, zilver en goud, verkrijgbaar. De pootafruk gedenkartikelen zijn de laatste jaren sterk in vraag toegenomen, naast assieraden bieden wij ook prachtige urnen en strooikokers versierd met de welbekende ‘dierenpootafdruk’. In onze collectie dieren assieraden vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie ashangers waarbij het direct duidelijk is dat het een ‘dieren assieraad’ betreft, maar natuurlijk is het volledige assortiment assieraden mogelijk.

UitvaartUniq biedt een met zorg samengesteld assortiment assieraden, waarbij een hoge mate van kwaliteit voorop staat, maar wel met verschillende prijsniveaus. Vandaar dan ook de keuze voor het aanbieden van diverse materialen, waaronder RVS, zilver, goud en witgoud. Daarnaast bieden wij prachtige asarmbanden van leer. Wij streven ernaar om voor een ieder een passend assieraad te bieden, voor elke portemonnee. Mocht u niet het gewenste assieraad vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.